Hvad står nlf for?

Det er navnet på Kommissionens rammelovgivning, New Legislative Framework, som regulerer markedsføring, markedsovervågning, overensstemmelsesvurdering i forhold til Det Indre Marked i EU. Producenter, distributører og importører af produkter skal overholde denne rammelovgivning, når de markedsfører produkter i EU. Produktreglerne under denne rammelovgivning er CE-mærkningsdirektiver eller -forordninger for de forskellige typer af produkter.

nlfcompliance rådgiver og bistår producenter og importører med af overholde disse lovgivninger i forbindelse med CE-mærkning og markedsføring af produkter. Kort sagt, compliance med gældende produktlovgivning.

Der findes også lovgivninger, hvor der ikke er krav om CE-mærkning. Dette er også en del af kompetencerne i nlfcompliance. Et eksempel på dette er fødevarekontaktmaterialer.

Overskrifter for aktiviteterne i nlfcompliance er ATEX, FKM, PPE, CE-mærkning, WEEE, RoHS, REACH, SCIP, Ecodesign og EPREL, GDV, CPR, LVD, produktlovgivning og markedsføringslovgivning, Oprindelsesland, Maskinsikkerhed. Engangsprodukter, Cirkulær økonomi, Standarder.

Jeg er uddannet stærkstrømsingeniør, og har været ansat i LK, NKT, Dansk Standard og Lemvigh-Müller inden jeg oprettede firmaet nlfcompliance.

Har du spørgsmål?

Ring til mig på nummeret eller send en mail til nlfcompliance@gmail.com

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

nlfcompliance

CVR​: 42687839

Kærstrædet 28, 4050 Skibby​

Klik her for rutevejledning